MADE BY MYHR

Made by Myhr er en samling av egendesign laget helt spesielt etter kunders ønsker. Vi designer alle typer møbler og produkter i ulike materialer tilpasset både ute- og innebruk.

Benkene under ble produsert spesielt for det største kjøpesenteret i Trondheim, City Lade. Kunden ønsket et sosialt møbel som er både tidløst og slitesterkt. Benkene er produsert i corian med sitteplater i tre laminat.  Disse flotte benkene er plassert flere steder rundt på senteret.

Myhr Interiør designer og produserer alle typer skilt.

Disse skiltene er produsert i cortenstål. Cortenstål kan behandles, slik at oksideringsprosessen avsluttes og skiltet kan benyttes inne så vel som ute. Mange liker det rustikke utseende på dette materialet når det stått ute å kjent på tidens tann, mens andre foretrekker stålet behandlet slik at det får et med moderne utseende. Dette tilpasses i samråd med kunden.

Spesialdesignet sofa i ulltekstil. Sofaen er tiltenkt en sosial sone i offentlig miljø. Sofaen er modulbasert.

POTTEBENK

Betongbenken er både et sosialt samlingssted og blomsterpotte. Man kan benytte ekte prydbusker så vel som kunstige trær. Denne benken passer like godt ute som den gjør inne i en stor hall eller i et kjøpesenter.

ØRLAND KULTURHUS

Utfordringen var å gjøre noe fornuftig med tomrom under trappen.